Diensten

MKB en ZZP-er

Ons kantoor richt zich met name op het midden- en kleinbedrijf (MKB) en de ZZP-er. Vooral bij startende ondernemers kunnen wij een meerwaarde zijn bij de opstart van uw onderneming. Als ondernemer moet u vaak snel schakelen en beslissingen nemen; ons kantoor kan u daarbij van dienst zijn. Jansen|Meester is zeer flexibel en toegankelijk en profileert zich als administratiekantoor en belastingadviseur om de hoek.

Administratie en automatisering

Wij vinden het belangrijk dat de ondernemer de administratie voert op een manier die bij de onderneming past. Doordat wij ervaring hebben in verregaande automatisering van administraties kunnen wij met u kijken naar een voor u passende wijze van administreren.

Particulieren

Jaarlijks verzorgen wij voor een groot aantal particulieren de aangifte inkomstenbelasting.

Verenigingen en stichtingen

Naast bovenstaande werkzaamheden bieden wij fiscale en administratieve dienstverlening voor met name verenigingen en stichtingen. Door een toenemend tekort aan vrijwilligers in de besturen van verenigingen en stichtingen, bieden wij een totaaloplossing voor de algehele financiële administratie en rapportage voor verenigingen en stichtingen, zodat bestuurders zich geheel kunnen focussen op hun kerntaak: het besturen van de vereniging of stichting.
Voor Verenigingen van Eigenaren (VVE van een appartementencomplex) bieden wij een compleet pakket voor wat betreft administratie, rapportage en juridische advisering. Laat uw VVE-bestuur kennismaken met ons kantoor; wij doen graag zaken met u!

Juridische dienstverlening

Voor meer informatie ga naar de website van DeNa consultancy B.V.

Scroll naar boven