Over ons

Even voorstellen

Jansen|Meester is in 2008 door Willem Jansen gestart (destijds onder de naam Kantoor Jansen) als een zelfstandig administratiekantoor, gevestigd aan de Schoolstraat 2a te Zuidwolde (dr.), naast het gemeentehuis. Met ingang vanaf 1 januari 2015 hadden Willem Jansen en Dennis Meester hun bestaande samenwerking verder uitgebreid en zijn hun bedrijven samengevoegd onder de naam: Jansen|Meester administratie – belasting – advies. Per 1 juli 2017 is Hans van der Vegt in de onderneming gekomen, zodat Willem zijn werkzaamheden kon afbouwen en kon uitzien naar zijn pensioen. Na een kort ziektebed is Willem Jansen in januari 2018 overleden en daarmee zijn we naast een collega en compagnon ook een goede vriend verloren.

Sinds de start van 2018 staat het kantoor onder leiding van Dennis Meester en Hans van der Vegt.

Dennis Meester heeft ruim 10 jaar ervaring en kennis op het gebied van administratieve dienstverlening en opstellen van jaarrekeningen. Daarnaast heeft Dennis Meester ruim 18 jaar als vastgoedjurist gewerkt voor de grotere notariskantoren in de regio.

Hans van der Vegt heeft ruim 8 jaar gewerkt voor een accountantskantoor in de regio en heeft daarmee ruime ervaring op het gebied van administratie dienstverlening, fiscale vraagstukken en het opstellen van jaarrekeningen.

Jansen|Meester

Jansen|Meester streeft de volgende kernwaarde na:

  • Duidelijkheid en het nakomen van afspraken.
  • Met onze klanten hebben we een open wijze van communicatie en samenwerking; het persoonlijke contact staat bij ons hoog in het vaandel.
  • Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliënt het maximale (fiscale) rendement te behalen.
  • Onze dienstverlening kunnen wij aanbieden tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven omdat wij van mening zijn dat administreren niet duur behoeft te zijn.

Of het nu gaat om de complete administratie van uw bedrijf, de jaarrekening of uw belastingaangifte, ons kantoor kan u in alle gevallen van dienst zijn, is voor u een betaalbare oplossing en staat altijd voor u klaar.

Scroll naar boven