Over ons

Even voorstellen

Jansen|Meester is in 2008 door Willems Jansen gestart (destijds onder de naam Kantoor Jansen) als een zelfstandig administratiekantoor, gevestigd aan de Schoolstraat 2a te Zuidwolde (dr.), naast het gemeentehuis. Met ingang vanaf 1 januari 2015 hebben Willem Jansen en Dennis Meester hun bestaande samenwerking verder uitgebreid en zijn hun bedrijven samengevoegd onder de naam: Jansen|Meester administratie – belasting – advies.

Willem Jansen heeft meer dan 30 jaar ervaring en kennis op het gebied van boekhouding en administratieve dienstverlening, opstellen van jaarrekeningen, fiscale aangiften en bijbehorende advisering.

Dennis Meester heeft ruim 8 jaar ervaring en kennis op het gebied van administratieve dienstverlening en opstellen van jaarrekeningen. Daarnaast heeft Dennis Meester ruim 18 jaar als vastgoedjurist gewerkt voor de grotere notariskantoren in de regio.

Jansen|Meester

Jansen|Meester staat voor duidelijkheid en het nakomen van afspraken.

Met onze klanten hebben we een open wijze van communicatie en samenwerking; het persoonlijke contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Wij zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan alle eisen die door de belastingdienst zijn opgelegd en proberen voor iedere cliƫnt het maximale (fiscale) rendement te behalen.

Onze dienstverlening kunnen wij aanbieden tegen aantrekkelijke en concurrerende tarieven omdat wij van mening zijn dat administreren niet duur behoeft te zijn.

Of het nu gaat om de complete administratie van uw bedrijf, de jaarrekening of uw belastingaangifte, ons kantoor kan u in alle gevallen van dienst zijn, is voor u een betaalbare oplossing en staat altijd voor u klaar.

Top